Espanjalla voittoisa päivä olympiakoriksessa

© Kuva: Getty Images

Olympiakoriksen torstai päätettiin kahteen otteluun, joissa molemmissa Espanja ylsi voittoon.

Aamulla Tokiossa pelattiin kaksi ottelua ja päivällä ohjelmassa oli kaksi lisää. Ensimmäisenä oli vuorossa naisten peli, jossa kohtasivat Espanja ja Serbia. Espanja punnersi hyvätasoisen ottelun voittoon numeroin 85-70 (41-44). Espanja ratkaisi ottelun vahvalla päätösneljänneksen esityksellä vieden sen nimiinsä 26-12. Espanjalta kunnostautuivat erityisesti Alba Torrens (25) ja Astou Ndour (20/9).

Miesten päivän toisessa pelissä nähtiin MM-finaalin uusinta, kun Espanja ja Argentiina ottivat yhteen. Espanja oli ottelussa vahvempi voittaen 81-71 (40-34). Argentiina aloitti ottelun vahvemmin, mutta Espanja käänsi ottelun toisella neljänneksellä voittamalla sen 20-9. Sen jälkeen Espanja ei enää johtoasemastaan luopunut, vaikka Argentiina kärkkyi pitkään iskuetäisyydellä. Ricky Rubio (26/5/4) otti Espanjan reppuselkäänsä ja kannatteli joukkueen voittoon. Argentiinan ykkösnimi oli Nicolas Laprovittola (27).

Perjantaina ohjelmassa on neljä naisten peliä. Miesten pelit jatkuvat sitä vastoin perjantaina.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.