Korisliiga-illassa tulitettiin kaukaa ja rikottiin ennätyksiä. Helsinki Seagulls taivutti Tampereen Pyrinnön ja Kataja Basket KTP-Basketin.

Penkiltä aloittaminen tuntuu palvelen niin Petteri Koposta kuin joukkuettakin. Elävä takamieslegenda syöksyi Pyynikin vierailulla kehiin jyvä niin kohdallaan, että takoi ottelun aikana 27 pistettä, jotka koostuivat yhdeksästä kauko-osumasta. Yrityksiä määrän saavuttamiseksi vaadittiin vain 11, eikä Koponen yrittänyt lopulta ottelussa kahden pisteen alueelta kertaakaan. Hän jakoi myös kolme koriin johtavaa syöttöä ja riisti pallon kolmesti.

Muutkaan Helsinki Seagullsin joukkueesta eivät olleet leikkituulella. Tuukka Kotti antoi yhtä lailla raivokkaan esityksen siitä huolimatta, että osui ottelussa vain yhden pisteen. Sentteriveteraani keräsi näppeihinsä nimittäin 14 levypalloa ja jakoi kahdeksan koriin johtavaa syöttöä.

Huikeat suoritukset johtivat lopulta kahteen eri joukkue-ennätykseen ja kotijoukkue Tampereen Pyrinnön 72–115-tappioon.

Uusiin Korisliiga-ennätyksiin oikeuttivat sekä Seagullsin kolmen pisteen yritysmäärät että myös niistä syntyneet osumat. Yrityksiä lokeille merkittiin 56 kappaletta ja osumia 31.

Pyrinnön riveissä näkyvimmän tilastorivin kirjautti Shaquille Keith, jolle merkittiin 20 pistettä ja kymmenen levypalloa.

Reilu vierasvoitto myös Kotkassa

KTP-Basket sai vieraakseen Kataja Basketin Joensuusta ja koki vieraalleen tappion luvuin 57–86.

Tahtipuikkoa ottelussa heiluttivat Katajan ulkomaalaisvahvistukset Markel Crawford ja Christopher McKnight. Crawford keräsi tilastorivilleen 21 pistettä ja McKnight 20. Joukkueen avausviisikon suomalaislaituri Tomi Lommi joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen

KTP:llä ei kaksinumeroisia pistesaaliita pahemmin nähty. Ainoat, jotka ylsivät tuohon rajapyykkiin, olivat Roydell Brown 11:llä ja Vili Nyman tasan kymmenellä.