Koripallon Mestarien liigan karsintojen arvonnat käydään torstaina. Hallitseva Suomen mestari Karhu pääsee suoraan toiselle karsintakierrokselle.

Karsintakierrosten lisäksi torstaina arvotaan Mestarien liigan lohkot. Lohkovaiheeseen on päässyt suoraan 28 joukkuetta ja loput neljä joukkuetta etenevät lohkovaiheeseen karsintojen kautta. Karsintakierroksia on yhteensä neljä.

Yhteensä 24 joukkuetta karsii neljästä karsintapaikasta ja joukkueet jaetaan kuuteen koriin. Ykkös- ja kakkoskorin joukkueet pääsevät suoraan välierävaiheeseen. Karhu on sijoitettu kakkoskoriin.

Karhun lisäksi Mestarien liigassa nähdään muutenkin vahva suomalaisedustus. Karsinnoissa mukana on Karhun lisäksi Anton Mirolybovin valmentama Swans Gmunden. Suoraan lohkovaiheeseen ovat päässeet hallitseva mestari, Sasu Salinin, Teneriffa, viime vuoden finalisti Elias Valtosen Manresa, Tuomas Iisalon valmentama Bonn sekä Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg.