Kouvot matkustaa Saloon Vilppaan vieraaksi keskiviikkona. Molemmat joukkueet hävisivät avausottelunsa ja avausvoitto on nyt haussa.

Kouvot hävisi avausottelussaan selvästi Katajalla ja kouvolalaisten kapteeni Ilari Seppälän mukaan joukkue lähtee parantamaan edellisottelusta. Seppälän mielestä petrattavaa löytyy sekä hyökkäys- että puolustuspelaamisesta.

– Tietysti fiilis olisi joukkueen sisällä parempi jos Kataja olisi kaatunut kotona. Se peli on kuitenkin jo unohdettu ja katseet ovat tiukasti keskiviikkoisessa ottelussa. Meidän tulee keskittyä huolellisesti pelin kaikilla osa-alueilla omaan tekemiseemme. Katajaa vastaan unohtelimme hyökkäyskuvioita ja joukkuepuolustuksessa teimme juniorimaisia virheitä. Niitä kun saamme karsittua pois mahdollisimman paljon, niin taistelemme varmasti ottelun voitosta Vilpasta vastaan, Seppälä pohtii Kouvojen sivuilla.