Mediajätti nosti Lauri Markkasen NBA:n 100 parhaan pelaajan joukkoon – taakse jäi kovia nimiä

© Kuva: Getty Images

ESPN on aloittanut vuotuisen listauksensa NBA:n parhaista pelaajista. Parista vaikeasta viime kaudesta huolimatta Lauri Markkanen on listalla mukana sijalla 82.

Vaikka Markkasen pari edelliskautta Chicago Bullsissa olivat vaikeita, uskovat ESPN:n asiantuntijat jyväskyläläisen potentiaaliin edelleen. Markkanen vaihtoi kesän aikana Cleveland Cavaliersiin ja nyt hänellä on näytön paikka.

– Markkanen näytti, että hänestä voisi olla yksi sarjan lupaavimmista isoista miehistä, kun hän tilastoi toisella kaudellaan 18,7 pistettä ja 9,0 levypalloa, mutta sen jälkeen numerot putosivat tasaisesti ja olivat kaudella 2020-21 13,6 pistettä ja 5,3 levypalloa, ESPN aloittaa.

– Markkanen löytää itsensä nyt Cavsin miehistöstä, jossa on nouseva iso mies Jarrett Allen sekä lisäksi pisteitä tekevä takamies Collin Sexton sekä heittäjä Darius Garland sekä ison pään tulokaspelaaja Evan Mobley. Markkasen pitää käyttää näyttöpaikkansa hyväkseen, sillä Clevelandissa useat tulevat ottamaan kosketuksensa palloon, ESPN jatkaa.

Markkasen taakse arvioissa jäi kovia nimiä, kun muun muassa Danilo Gallinari, Steven Adams, Jonas Valanciunas, Derrick Rose, Jordan Clarkson, John Wall sekä hänen joukkuekaverinsa Darius Garland jäivät arvioissa hänen selkänsä taakse.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.