Susijengistä nousi esiin uusia vastuunkantajia, kun joukkue aloitti MM-karsinnat 82-80-voitolla Bulgariasta. Kokeneeseen kaartiin kuuluva Shawn Huff nosti esiin koko joukkueen yrityksen ottelussa.

Hieman tuoreemmista maajoukkuekasvoista Antti Kanervo (18/+17), Alexander Madsen (1/4/5s/+16) ja debyyttinsä miesten maajoukkueessa tehnyt Anton Odabasi (6/1) täyttivät mainiosti paikkansa MM-karsintojen avausottelussa. Muuttunut kokoonpano näkyi ajoittain Suomen pelaamisessa, mutta joukkue pystyi siitä huolimatta hakemaan tärkeän vierasvoiton Bulgariasta.

– Tämä oli koko joukkueen voitto. On vaikeaa tulla avaamaan karsinnat vieraskentälle ilman viisikollista avainpelaajia. Meillä oli kuitenkin uskoa omaan tekemiseen ja tiesimme, että kun pakitamme kovaa ja liikutamme palloa, ratkaisijoita kyllä löytyy, Susijengi-kippari Shawn Huff uhkui Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

– Meillä oli lopussa vaikeutemme, mutta pystyimme pitämään päämme. Olen hemmetin ylpeä näistä jätkistä ja tästä voitosta tänään, Huff hehkutti.