Kauhajoen Karhu ei antanut Kouvoille mitään mahdollisuuksia Korisliigan kärkikamppailussa keskiviikkona. Bisons jatkoi voittokulkuaan ja Seagulls ja Pyrintö ylsivät myös voittoihin.

Karhun ja Kouvojen välinen kärkikamppailu oli tasainen ensimmäisen neljänneksen ajan, mutta sen jälkeen Karhu meni menojaan voitettuaan toisen neljänneksen 21-9. Viimeinen neljännes kirjattiin kauhajokelaisille peräti 28-7 ja näin pisteet kirjattiin kotijoukkueelle 90-59-voitolla.

Karhulta Antti Kanervo ja Devonne Giles olivat kovassa vireessä johdattaessaan joukkueensa voittoon 25 pisteen saldolla. Giles nappasi lisäksi 13 levypalloa ottelussa. Kouvoilta onnistujat olivat harvassa, sillä Ilari Seppälä (12) ja Ville Kaunisto (11/10) olivat ainoat kaksinumeroisiin yltäneet pelaajat.

Pyrintö palasi voittojen tielle kaatamalla kotonaan Kobrat 94-81. Tamperelaiset ratkaisivat ottelun toisella neljänneksellä vieden sen nimiinsä 23-15. Antero Lehto heilutti kotijoukkueen tahtipuikkoja 20 pisteellä ja Tyrone Kent ja Topias Palmi ylsivät 16 pisteeseen. Kent kahmi lisäksi 13 levaria. Will Harris tilastoi iltapuhteekseen 13 pistettä. Kobrien paras pistemies oli DJ Richardson 20 pisteellä ja Paul Carter kasasi 17 pinnaa ja peräti 17 levypalloa. Cory Johnson kirjautti debyytissään hienosti 19 pistettä.

Seagulls ja Vilpas kävivät tiukan taistelun pisteistä, jonka lopulta vei nimiinsä helsinkiläisjoukkue 86-83-voitolla. Seagulls oli viimeisellä neljänneksellä jo tukevasti voitossa kiinni, mutta Vilpas tuli tasoihin 39 sekuntia ennen loppua. Carl Lindbomin kolmonen heti perään kuitenkin katkaisi salolaisten selkärangan ja Seagulls liisi voittoon.

Lindbom heitti ottelussa 21 pistettä ja otti 12 levypalloa, mutta Deremy Geiger oli pistetilastossa vieläkin tehokkaampi 27 pisteen saldolla. Melsahn Basabe sai kasaan 12 ja Jarkko Kyllönen 11 pistettä. Vilppaan tehopelaaja oli 24 pistettä heittänyt William Walker, Juan Pattillo keräsi 16/11 ja Darren Duncan 15 pistettä.

Bisons ei antanut matkustusvaikeuksien häiritä, kun se kaatoi kotonaan Namika Lahden 79-63. Reilun parin viikon ottelutauolta paluun kentille tehnyt Namika jäi Bisonsin jalkoihin jo avausneljänneksellä häviten sen 12-24 eikä saanut kurottua eroa kiinni missään vaiheessa.

Matti Nuutinen oli hurjassa heittovireessä upottamalla kovalla prosentilla (3p: 4/4, 2p: 5/6) 22 pistettä. Anthony Hilliard heitti 16 pistettä ja Roope Ahonen ja Tuukka Kotti 10 pinnaa mieheen. Namikan tehot lepäsivät 21 pistettä tehneen Ryan Wrightin harteilla ja lisäksi Ilkka Vuori ylsi 10 pisteeseen.