Cleveland Cavaliersin ympärillä on kuohunut siitä saakka kunnes LeBron James liittyi joukkueeseen. Ensin raportoitiin Jamesin ja päävalmentaja David Blattin vaikeuksista ja nyt huhuillaan, että Jamesilla ja Kevin Lovella olisi ongelmia.

Love oli Clevelandin kesän toinen iso hankinta ja vaikka hän on ajoittain pelannut hyvin, ei hän ole aivan täysin yltänyt odotetulle tasolle. Love myönsi aiemmin viikolla ESPN:n haastattelussa, etteivät he ole Jamesin kanssa parhaimpia kavereita ja äänestäisi Russell Westbrookia tämän kauden MVP:ksi. Se on osaltaan ollut heittämässä lisää bensaa liekkeihin.

New York Post on nyt raportoinut, että James on tuskastunut Loveen ja hänen sitoutumiseensa joukkueessa. Jutun mukaan Love on eristänyt itsensä muun joukkueen ulkopuolelle eikä James ole ollut siitä mielissään. Lovella on optio ensi kaudesta ja hän saattaakin lähteä kokeilemaan markkinoita tämän kauden jälkeen.

Niin tai näin, niin joukkueella kulkee ainakin kentällä ja se on hävinnyt ainoastaan neljä ottelua All-Stars-tauon jälkeen ja on ykkössuosikki yltämään finaaleihin itäisestä konferenssista.