KTP kohtaa keskiviikkona runkosarjan päätösottelussa Kauhajoen Karhun. Joukkueet kohtaavat toisensa myös tulevissa pudotuspeleissä.

KTP on ollut tällä kaudella keskinäisissä otteluissa niskan päällä, sillä se on voittanut kaikki kolme aiempaa kohtaamista. KTP lähtee hakemaan neljättä voittoaan, mutta Sami Toiviainen myöntää käden olevan käsijarrulla.

– Jos rehellisiä ollaan, niin katseet ovat täysin maanantaina alkavassa pudotuspelisarjassa. Käydään pelaamassa tämä peli pois ja tullaan ehjänä takaisin, Toiviainen valottaa kotkalaisten sivuilla.

Ottelun voittamista tärkeämpää onkin jatkaa Honka-voitosta alkanutta hyvää virettä. Toiviainen kertoo joukkueensa löytäneen jälleen positiivisen meiningin.

– Nyt on taas semmoinen meininki, mitä on kaipailtu. Treeneihin on palannut tietty kilpailullisuus ja voittamisen halu. Asiat tehdään paremmin ja suunta on oikea.

KTP huilauttaa ottelussa Chris Owensia, jonka lisäksi Miki Kuusisto on armeijan takia poissa. Loput yhdeksän pelaajaa saavat Toiviaisen mukaan kaikki pelata, eikä runkomiehiä ole syytä ylikuormittaa.