Korisliigan pudotuspelit käynnistyivät maanantaina ja kotivoittoa juhlittiin kaikilla neljällä pelipaikkakunnalla.

KTP takoi Kauhajoen Karhun kanveesiin selkein 93-68 lukemin. Kotkalaiset ottivat ensimmäisellä neljänneksellä 12 pisteen johdon eivätkä päästäneet vieraita lainkaan peliin mukaan. Ryan Ayers oli kotijoukkueen paras pistemies 21 pinnallaan.

Kataja sai kipparinsa Teemu Rannikon takaisin pudotuspelien alkuun ja konkari osoitti tärkeytensä isoissa peleissä nakuttamalla kotijoukkueen suurimman pistesaldon 23. Kataja vei ensimmäisen kohtaamisen Honkaa vastaan koriluvuin 82-72.

Nilan Bisonsilla oli tiukka vääntö hyvään kevätvireeseen päässyttä Kouvoja vastaan. Vieraat kirivät lopussa vielä kantaan kiinni, mutta puristus ei aivan riittänyt rinnalle ja Bisonit veivät voiton koriluvuin 81-78. Aubrey Coleman oli Bisonsien paras pistemies 22 pisteellään.

Tampereen Pyrintö oli aivan omaa luokkaansa kotiparketillaan, kun Namika Lahti kaatui lukemin 83-59. Ottelu sujui tasaisissa merkeissä puoliajalle, mutta sen jälkeen tamperelaiset laittoivat ison vaihteen silmään ja veivät kolmannen neljänneksen koriluvuin 21-11. Kelvin Lewis teki isäntäjoukkueelle 20 pistettä.

Korisliigan pudotuspelit maanantai 21.4.
KTP-Basket -Kauhajoen Karhu 93-68
Kataja Basket -Tapiolan Honka 82-72
Nilan Bisons – Kouvot 81-78
Tampereen Pyrintö -Namika Lahti 83-59