KTP-Basket jätti Kauhajoen Karhun täysin ilman mahdollisuuksia ensimmäisessä puolivälierässä. Kotkalaiset karkasivat 93-68-voittoon ja ottivat näin etulyönnin puolivälierissä.

KTP:n päävalmentaja Sami Toiviainen kiitteli joukkueensa puolustusmoraalia. Esitys miellytti erityisesti, sillä Joonas Lehtoranta ja Sharaud Curry hieman loukkaantuivat ottelussa.

– Teimme puolustuksessa juuri niitä asioita mitä olimme sopineet. Onnistuimme Bojanin kanssa ja saimme Karhun heittäjät pääosin kuriin. Koko joukkue puolusti hienosti, eikä tänään ollut yksittäisiä sankareita. Hyökkäyspäässä laitoimme pallon liikkeelle ja löysimme vapaat heittopaikat. Vaikka olimme vahvoja kaukoheitoissa, niin erityisesti mieltä lämmitti että teimme niin paljon pisteitä korin alta. Hyvä asia oli myös, että pystyimme pelaamaan pitkiä pätkiä hyvin ilman Currya.

– Vammoista ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta Jontulla se on sama nilkka, joten ei kovin hyvältä näytä. Eiköhän Curry kuitenkin ole taas torstaina rivissä, Toiviainen pohtii KTP:n sivuilla.

KTP:n tehokkain oli 21 pistettä tehnyt Ryan Ayers jonka isä oli myös tullut seuraamaan poikansa otteita.

– Liikutimme palloa hyvin, voitimme levypallot ja onnistuimme tärkeissä heitoissa. Isän paikallaololla ei ollut vaikutusta peliini, sillä hän on seurannut pelejäni läpi urani.