Susijengin Mikko Koivisto on muun joukkueen tavoin esittänyt lupaavia otteita tulevia MM-kisoja silmällä pitäen. Koivisto on pyrkinyt pelaamaan vahvuuksillaan ja saanut kehuja myös päävalmentaja Henrik Dettmannilta.

Australia-pelin jälkeisessä pressitilaisuudessa Dettmann nosti vuorollaan esille joukkueen onnistujia korostaen ennen kaikkea niitä, jotka tekevät ”näkymätöntä työtä” – Koivisto heidän joukossaan.

– Heittäminen on tietenkin leipälajini, mutta koska en ole kaikkein nopeimpia ja atleettisimpia jätkiä kentällä, tietyt puutteet pitää korvata pelaamalla fiksusti. Hyökkäyksessä esimerkiksi yritän olla hautomatta palloa ja pomputtamatta turhaan, vaan luen peliä ja katson lähimmän vapaan jätkän, jotta saadaan pallo liikkeelle, Koivisto pohtii Koripalloliiton tiedotteessa.

Koivisto aloitti viime kauden Loimaan Bisonsissa, mutta pelasi loppukauden turkkilaisessa Gazientepissa. Koiviston mukaan Turkista tarttui paljon mukaan erityisesti puolustuspelaamiseen.

– Puolustuspäässä tuntuu, että olen tänä kesänä paremmilla jaloilla liikkeellä kuin aiemmin. Varsinkin Turkin liigassa kevätkaudella puolustuspelaamista painotettiin joka treeneissä ja peleissä ja siellä piti jokainen peliminuutti ansaita puolustukseen keskittymällä, Koivisto valottaa.