Kauhajoen Karhu kiinnitti kovan nimen joukkueeseensa, kun toissakaudella vahvoja otteita KTP:n riveissä esittänyt Devonne Giles kirjoitti nimensä sopimuspaperiin. Gilesiä KTP:ssa valmentanut Sami Toiviainen oli itsekin yllättynyt, että sai houkuteltua Gilesin riveihinsä.

Gilesin perässä oli useampikin Korisliigan seura, joten Toiviainen oli syystäkin tyytyväinen saatuaan Gilesin joukkueeseensa.

– Aivan mahtavaa saada tuttu iso mies Karhuun. Toissa kaudella Devonne oli ehdottomasti yksi sarjan parhaista isoista miehistä, jonka kanssa pelasimme finaaleissa Bisonsia vastaan, Toiviainen hehkuttaa Karhun sivuilla.

– Devonne on ollut tietenkin listoillani koko ajan, mutta en edes voinut kuvitella, että hän Suomeen palaisi. Devonne otti itse minuun yhteyttä viikko sitten ihan muissa asioissa. Käytyämme ne asiat läpi, aloimme puhumaan ensi kaudesta. Meiltä puuttui edelleen iso mies ja siinä Devonne sitten ilmaisi mahdollisesti olevansa kiinnostunut paluusta valmennukseeni ja Kauhajoelle tuloon.

– Asiat loksahtivat paikoilleen ja olen todella tyytyväinen saadessani hänet joukkueeseemme. Korinaluspelote meiltä nyt löytyy, joten tästä on hienoa jatkaa treenamista kohti tulevaa liigakautta, Toiviainen kertoo.