KTP sai viimeisen palasen palapeliinsä, kun Nyika Williams täydentää kotkalaisjoukkueen. Williamsille on kaavailtu joukkueesta sentterin paikkaa.

KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov on tyytyväinen hankintaan, kuten uunituoreen sopimuksen jälkeen kuuluukin.

– Juuri sellainen pelaaja kuin haluttiinkin, istuu pakettiin erinomaisesti. Williams liikkuu erinomaisesti ja varsinkin miehen halu korille on silmiinpistävää. Hän on vitospaikan pelaaja, jolla on nelospaikan pelaajan kroppa. Haimme selkeää korinaluspelaaja, joka pystyy pelaamaan selkä korille päin, sillä hyviä nelos- ja kolmospaikan pelaajia meillä jo on, Mirolybov toteaa KTP:n sivuilla.

Niin erikoiselta kuin se kuulostaakiin, niin tilastot eivät tunne KTP:n paidassa levypallokuninkuuden voittanutta pelaajaa. Tunisian levypallokuninkuus ja Japanin 12,3 levypalloa lupaavat hyvää Williamsin kohdalla. Levypalloja odottaa myös ”Ponttis” Mirolybov.

– Täytyy mitata miehen syliväli, kun hän tänne saapuu, mutta pitkät raajat hänellä on ja pomppuakin löytyy. Muutenkin hän vaikuttaa erittäin motivoituneelta ja on halukas tekemään kovasti töitä kehittyäkseen pelaajana.

Williamsin uratilastoista ei löydy keskiarvoltaan yli yhden blokin kausia, joten miehen prioriteetit ovat selkeästi blokkien hakemisen sijaan ns. normaalissa puolustamisessa ja levypalloissa.

– Meillä on nyt laadukas joukkue kasassa ja treeneissä on ollut oikein hyvä meininki. Homppa on ollut vielä pois ja Vili maajoukkueen mukana, mutta A-juniorit ovat olleet mukana ja vastanneet hyvin huutoon. Palikat ovat nyt kasassa. Mutta tietysti jos jotain vielä tulee, niin sitten tulee, Mirolybov päättää.