Karhu nappasi maukkaan voiton Korisliigan kärkikamppailussa kaatamalla KTP:n. Voittoihin ylsivät myös Kouvot ja Seagulls.

Kouvot otti ohjat käsiinsä Katajaa vastaan heti alusta saakka ja parhaimmillaan ero oli 20 pistettä. Lopulta voittolukemat kirjattiin kouvolalaisille 91-77.

Kouvojen paras pistemies oli 21 pistettä heittänyt Jason Conley ja Alexander Madsen jatkoi vahvoja esityksiään heittämällä pisteen vähemmän. Ville Kaunisto keräsi 17 pinnaa ja 14 levypalloa, Tuomas Hirvonen merkkautti 21 pistettä ja Ilari Seppälä 10 ja seitsemän syöttöä. Robert Arnold heitti 17 pistettä kotijoukkueelta ja Teemu Rannikko 15.

Kauhajoki lähti kärkikamppailussa karkumatkalle jo avausneljänneksellä viemällä sen 33-19 eikä KTP pystynyt kirimään eroa kiinni. Karhu onnistui leveällä rintamalla, sillä kuusi peluria pääsi yli kaksinumeroisiin. Paras pistemies oli 18 pistettä heittänyt Jermont Horton, Markus Molenius pussitti 16, Greg Mangano 15, Antti Kanervo 13, Gevonne Giles 11 ja Aleksi Huuskonen 10. Vieraiden tehokkaimmat olivat 25 pistettä pussittaneet LaMonte Ulmer ja Brandon Jefferson. Timo Heinonen heitti 11 pistettä.

Seagulls otti tärkeän voiton kukistaessaan kotonaan Kobrat 69-60. Vähäkorinen ottelu ratkesi isäntien eduksi kolmannella neljänneksellä, kun helsinkiläiset veivät sen nimiinsä peräti 31-14. Siitä Kobrat ei enää toipunut, vaan Seagullsin vahva puolustuspelaaminen piti lapualaiset aisoissa. Seagullsin ykköshahmo oli 21 pistettä heittänyt ja 11 levypalloa kerännyt Melsahn Basabe. Deremy Geiger ja Justin Stommes keräsivät 13 pistettä. Kobrien tehot lepäsivät Paul Carterin harteilla, joka tilastoi 22 pistettä ja peräti 18 levypalloa. Häntä säesti 15 pistettä merkkauttanut Jussi Turja.