Viiden edellisen kauden mestarit, Bisons Loimaa ja Tampereen Pyrintö, iskivät yhteen keskiviikkona Loimaalla. Kyseessä oli kauden toinen keskinäinen kohtaaminen. Edellisen pelin Pyrintö vei nimiinsä, mutta tällä kertaa loimaalaiset olivat vahvempia. Lopulliseksi eroksi muodostui seitsemän pistettä.

Loimaalaiset tulivat otteluun huikealla intensiteetillä. Greg Gibson oli sekoittanut pakkaa ja heitti aloitusviisikkoon Anthony Hilliardin (14/11/3/2r), Matti Nuutisen (13/2/1/1r/1t), Tuukka Kotin (15/6/3/1r), Aaron Johnsonin (5/2/4/1r) ja Eero Aaltosen (6/2/1).

– Gregillä on tapana peluuttaa aloitusviisikkoa samassa joukkueessa edellisen päivän harjoituksissa. Mietin, että mikäköhän suonenveto sille on tullut. En pane pahakseni, Aaltonen heittää Bisonsin sivuilla.

– Meillä on kaksi tiimiä vastakkain harjoituksissa. Tämä joukkue dominoi niin suvereenisti, että päätin pitää sen aloituksessa. He ansaitsivat sen, Gibson valotti ratkaisunsa taustaa.

Biisoneilla oli hauskaa kentällä ja se näkyi. Peli oli vapautunutta ja onnistumiset ruokkivat toisiaan. Myös yleisö syttyi peliin mukaan. Vaikka paikalla oli vain vähän reilut 700 katsojaa, oli tunnelma kuin pudotuspeleissä.

– Pitkästä aikaa oli sellainen peli-ilme, että oli mukava tulla pelaamaan, Aaltonen iloitsi.

Gibson oli huojentunut voitosta, mutta myönsi ajattelevansa jo tulevaa.

– Tarvitsimme tätä kipeästi. Nyt on tärkeää, että pidämme korkean tason ja olemme tulevissa peleissä johdonmukaisia ja tasaisia. Se on haastavaa, mutta niin täytyy tapahtua.