Kobrat ja Joensuun Kataja kävivät huippujännittävän ottelun, jossa Kataja korjasi lopulta vieraspisteet 81-80.

Kataja aloitti ottelun vahvasti ja vei ensimmäisen neljänneksen nimiinsä kuudella pisteellä, mutta joukkueet olivat suhteellisen lähekkäin. Kataja karkasi toisen neljänneksen lopulla 12 pisteen johtoasemaan. Kolmannella neljänneksellä Kobrat aloitti takaa-ajonsa ja viimeiselle neljännekselle mentiin tasalukemissa.

Päätösneljänneksellä Kataja oli suurimmaksi osaksi hieman niskan päällä ja johti parhailmmillaan kuudella pisteellä. Kobrat tuli kuitenkin vielä peliin mukaan ja loppuhetket olivat jälleen jännitysnäytelmä. Viimeiselle minuutille mentiin tasatilanteessa ja 25 sekuntia ennen loppua Paul Carter heitti vapaaheitosta Kobrat pisteen johtoon. Ottelun ratkaisu nähtiin muutama sekunti ennen loppua, kun Katajan Tom Knight otti Petri Virtasen ohiheiton hyökkäyslevypallon ja nosti pallon koriin. Austen Rowland pääsi vielä kokeilemaan voittoa, mutta heitto meni ohi.

Knight oli Katajan ykköshahmo yhteensä 30 pisteellä ja 12 levypallolla. Ken Horton merkkautti 23 pistettä ja Robert Arnold 18. Kobrilta Paul Carter heitti 22 pistettä, Rowland 15, Chris Braswell 14, Tuomas Viertola 11 ja Panu Peltokangas 10.