Shawn Huff oli tänään oivalla pelipäällä, kun MHP Riesen Ludwigsburg paranteli pudotuspeliasemiaan Saksan Bundesliigassa kaatamalla liigakärki Brose Baskets Bambergin kotonaan. Huff heitti peräti viisi kolmosta sisään, kun Ludwigsburg voitti ottelun hienosti 83–73.

Shawn Huff teki kotijoukkueen parhaat tehot liigakärjen kaadossa. 26 minuuttia tahkonnut Huff taiteili kasaan 17 pistettä.

Dettmannin Besiktas jälleen voittoon

Henrik Dettmannin ja Lassi Tuovin komennossa pelaava Besiktas Istanbul haki jälleen tärkeän voiton ja paranteli asemiaan Turkin pudotuspelikamppailussa, kun TED Ankara jäi Besiktasin hampaisiin pistein 94–81 (42–53).

Salinin Gran Canaria nappasi voiton

Sasu Salin kunnostautui jälleen puolustuspään rakkikoiran roolissa, kun CB Gran Canaria haki Espanjan ACB-liigassa tärkeän voiton Badalonasta pistein 79–77 (47–42). Salin rekisteröi 23 minuutissa joukkueelleen kuusi pistettä, kolme levypalloa ja syötön.

Gran Canaria pysyttelee aivan ACB-liigan pudotuspeliviivan tuntumassa. Yhdeksättä sijaa hallinnoiva Gran Canaria on voittanut 26 ottelustaan 13. Yhden ottelun vähemmän voittanut Murcia tipahti pykälää alemmas, jaetulle 11. sijalle.

Koponen tuore jatkosopimus taskussa voittoon

Petteri Koponen, joka kääri 23 minuutissa 12 pistettä, viisi syöttöä, levypallon ja riiston oli joukkueensa johtotähtiä, kun BC Himki löylytti vieraakseen VTB-liigan runkosarjaotteluun saapuneen kazakstanilaisen BC Astanan 93–64. Himki jatkaa VTB-liigan toisena 22 voitolla 25 ottelusta.

Lehdolle jämäminuutit

Italian Serie A:ssa Antero Lehto johti Varesen peliä kolmen minuutin ajan, kun Varese hävisi kotikentällään viidettä sijaa hallitsevalle Brindisille pistein 82–93. Varese pysytteli hyvin kyydissä pelin avauspuoliskolla, mutta Marcus Denmonin (29/3) ja James Maysin (23/14) kannattelema Brindisi hallitsi jälkipuoliskolla kenttää.

Varese pysyy Serie A:n 13. sijalla voitettuaan 24 ottelustaan kahdeksan.