Korisliigassa pelataan keskiviikkona neljä tiukkaa kamppailua. Taistelu runkosarjan voitosta käy kovana ja huomio kiinnittyy erityisesti Bisonsin ja KTP:n kohtaamiseen.

Kauhajoki kiikaroi edelleen runkosarjan voittoa ja hamuaa pisteitä Hongan vieraana. Katajakaan ei ole heittänyt kirvestään kaivoon edelliskierroksen KTP-tappiosta huolimatta ja yrittää palata voittojen tielle Seagullsin kustannuksella. Kouvot pitää elossa toiveita kotiedusta, kun se isännöi Kobria, mutta suurin mielenkiinto on Loimaalla, jossa Bisons isännöi KTP:tä.

Kotkalaiset johtavat sarjaa neljän pisteen erolla Biisoneihin, mutta kotkalaisilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Bisons tarvitseekin voiton pitääkseen runkosarjan voittohaaveet vielä elossa. Bisons on urakoinut kauden aikana hurjasti ja se on alkanut näkyä myös pelaajatilanteessa, sillä usea mies on kärsinyt loukkaantumisista. Bisons on joutunut pelaamaan jopa 6-7 pelaajan rotaatiolla ajoittain.

– Bisons pystyy pelaamaan loukkaantumisista huolimatta erittäin korkealla intensiteetillä, ja siihen meidän täytyy pystyä vastaamaan, kommentoi KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov kotkalaisten sivuilla.

Mirolybovilla on selvä ajatus miten Loimaalta voitto haetaan.

– Tempokontrolli, levypallopeli ja huolellisuus molemmissa päissä kenttää, ”Ponttis” listaa keskiviikon avainasiat.