KTP:n Michael Pounds kuntoutti pitkään vaikeaa polvivammaa, mutta palasi tositoimiin loppuvuodesta. Kotkalaisten kapteeni myöntää, ettei kausi ole ollut helppo, mutta toivoo tahdin parantuvan pudotuspeleihin.

Loukkaantumisensa jälkeen Pounds on jäänyt vähemmälle vastuulle KTP:n miehistössä, mutta ei ole antanut missään vaiheessa periksi.

– Ehdottomasti henkisesti urani vaikein kausi. On ollut hyviä ja huonoja päiviä, mutta ehkä se tästä lähtee playoffeihin päin paranemaan. Itseluottamus ja usko omaan työhön on 110%, joten täysillä jatketaan eteenpäin, Pounds kommentoi KTP:n sivuilla.

KTP jatkaa tärkeitä ottelujaan keskiviikkona, kun se kohtaa vieraskentällä Bisonsin tähtinipun. Loimaalaiset ovat kärsineet loukkaantumisista, mutta pelikuntoisia pelimiehiä joukkueesta löytyy vielä yllin kyllin.

– Sieltä pitäisi nimenomaan nostaa 8-9 jätkää esiin, mutta jos joku täytyy mainita, niin Roope Ahonen. Roope on yksi liigan parhaita skoraajia takakentällä kun sille päälle sattuu, kehuu Pounds.

KTP otti tärkeän voiton edellisottelussaan Katajaa vastaan ja hakee nyt toista isoa päänahkaa vieraskentältä.

– Saimme Joensuussa pestyä kasvomme ja vähintään samaa latausta haemme Loimaallakin. Vieraskentällä, ja varsinkin isoja joukkueita vastaan levypallot ovat tärkeässä asemassa, ”Homppa” tiivistää.