Pyrinnön voitto KTP:stä ja Karhun sekä Katajan voitot tarkoittivat sitä, että taistelu runkosarjan voitosta jatkuu loppuun saakka.

Pyrintö haki kovan voiton, kun se kaatoi sarjakärki KTP:n vieraissa 79-62. Pyrintö oli alkuhetkiä lukuun ottamatta kuskin paikalla. J’Nathan Bullock johti tamperelaisia 16 pisteellä, Damon Williams ja Topias Palmi kasasivat 12 ja Osku Heinonen 10. KTP:ltä LaMonte Ulmer upotti 12 pistettä ja Joonas Lehtoranta, Brandon Jefferson ja Kenneths Simms ylsivät 11 pisteeseen.

Karhun ja Bisonsin ottelu venyi aina jatkoajalle saakka, mutta Karhu punnersi lopulta tärkeän 88-83-voiton. Bisons näytti jo karkaavan ottelussa, kun se vei avausneljänneksen 10 pisteellä nimiinsä. Karhu kuitenkin kiri päätösneljänneksellä rinnalle ja ohi ja sillä oli mahdollisuudet ratkaista ottelu päätöshetkillä, kun Greg Mangano pääsi heittämään vapaaheittoja, kun pari sekuntia oli peliä jäljellä. Manganon vapareista ainoastaan toinen meni sisään ja näin ottelu meni jatkoajalle. Jatkoajalla Karhu sai paremman lähdön eikä luovuttanut johtopaikkaansa missään vaiheessa.

Mangano heitti 27 pistettä ja otti peräti 21 levypalloa. Markus Molenius upotti 16 pistettä, Bojan Sarcevic 13 ja Juho Lehtoranta 11 pinnaa. Bisonsilta Anthony Hilliard oli hurjassa iskussa 34 pisteellä. Tuukka Kotti pussitti lisäksi 13 pinnaa.

Kataja ei antanut Vilppaalle mahdollisuuksia, vaan otti 87-74-voiton ratkaisten ottelun toisella ja kolmannella neljänneksellä. Teemu Rannikko orkestroi Katajan peliä 24 pisteellä ja 13 korisyötöllä. Robert Arnold heitti 19, Ken Horton 16 ja Tom Knight 15 pistettä. Vilppaan parhaat olivat Killian Larson (25/12), William Walker (20/12) ja Malik Story (12).

Häntäpään kohtaamisessa Kobrat puristi voiton Hongasta. Ensimmäinen neljännes kirjattiin espoolaisille kuudella pisteellä ja sen jälkeiset kaksi tasattiin. Viimeisellä Kobrat kuitenkin karkasi ja otti lopulta voiton. Lapualaisilta Chris Braswell oli hurjassa vireessä heittäen 31 pistettä ja Paul Carter säesti 21/11 tehoilla. Hongalta Ike Udanoh tilastoi 25/14 ja Ronnie Clark heitti 20 pistettä. Villematti Kopio rekisteröi 14 pistettä.

Päivän viidennessä ottelussa Lahti ei antanut Seagullsille mahdollisuuksia, vaan otti selvän 82-70-voiton. Namika ratkaisi ottelun jo avausneljänneksellä, kun se vei sen nimiinsä 20-9 eikä Seagulls pystynyt lentämään enää peliin mukaan. David Gonzalves oli lahtelaisten ykkönen 25 pisteellä, Ilkka Vuori rokotti helsinkiläisiä 14 pisteen edestä, Ryan Wright ja Matias Ojala saivat kasaan 12 ja Vesa Mäkäläinen 11 pistettä. Seagullsin ykkönen oli 23 pinnaa sukittanut Melsahn Basabe, Jouko Järvinen heitti 12 ja Deremy Geiger 10.