Hallitseva mestari San Antonio kuittasi kotiedun itselleen napatessaan vierasvoiton. Muissa otteluissa ennakkosuosikit pitivät pintansa.

Clippers oli voittanut ensimmäisen ottelun San Antoniota vastaan kotonaan, mutta toisessa ottelussa hallitsevat mestarit puristivat jatkoajalla voiton nimiinsä tasoittaen otteluparin ja samalla ryöväten kotiedun itselleen. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, mutta pelissä olisi voinut käydä toisinkin. Vielä 12 sekuntia ennen varsinaisen ajan loppumista Clippers johti kahdella ja sillä oli pallo, mutta Chris Paul menetti pallon ja San Antonio pääsi tasoittamaan. Clippers sai vielä viimeisen hyökkäyksen, mutta Paulin heitto meni ohi. Jatkoajalla JJ Redick sen sijaan heitti tasoittavan kolmosen ohi. Tim Duncan heitti ottelussa peräti 28 pistettä ja Clippersiltä Blake Griffin tilastoi tripla-tuplan (29/12/11s).

Muissa otteluissa Atlanta ja Memphis siirtyivät ottelupareissa 2-0-johtoon. Atlanta kukisti niukasti Brooklynin ja Memphis kaatoi selvästi Portlandin.

NBA:n viime yön tulokset:
Clippers-San Antonio 107-111
Memphis-Portland 97-92
Atlanta-Brooklyn 96-91