Karhu ja Pyrintö jatkoivat puolivälieräsarjaa torstaina karhuluolassa. Otteluvoitot olivat 1-1, joten kolmannella ottelulla oli iso rooli tässäkin ottelusarjassa. Joukkueet jatkoivat tasaisia pelejä ja jälleen kotijoukkue kirjasi voiton itselleen. Nyt Karhu oli parempi lukemin 82–74 (35–33).

Aiemman kohtaamisen Pyrintö oli vienyt selvästi kotikentällään, mutta Karhu oli tehnyt hyvin läksynsä ja pystyi ottamaan Pyrinnön vahvuudet pois.

– Olimme katselleet edellistä peliä paljon nauhalta ja olimme ottaneet tuosta tappiosta opiksemme, Karhun Jermont Horton jutteli pelin jälkeen Karhun sivujen mukaan.

– Meillä oli erinomaiset etäisyydet hyökkäyspäässä, jolla teimme vastustajan puolustamisesta vaikeampaa. Meillä oli hyvä pelisuunnitelma ja pystyimme nyt sitä noudattamaan, joten voitto tuli. Nyt lähdemme katkaisemaan ottelusarjaa Tampereelle.

Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen oli niin ikään tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Olen iloinen, että pelaajat olivat omaksuneet asioita palaveristamme. Emme varsinaisesti tuoneet peliin mitään uutta, vaan teimme vain vanhoja, kaudelta tuttuja asioita paremmin ja maltilla. Sekä pallon että pelaajien liike oli nyt parempaa, kuin edellisessä pelissä. Kun otamme pelistämme vielä muutamat perusvirheet pois, saamme puolustuksesta parempaa. Minulla oli koko ajan luottavainen olo, paitsi kun menetimme ison johtoaseman, mutta siitäkin tämän joukkue palasi omalle tasolleen, Toiviainen totesi tyytyväisenä.