Kataja tasoitti välieräsarjan otteluvoitot Karhua vastaan, kun se nappasi kotiedun takaisin itselleen lauantaina. Katajan Petri Virtasen mukaan joukkue oli paremmin hereillä ottelun alussa ja myös heittopelissä ja puolustustyöskentelyssä oli menty eteenpäin ensimmäiseen otteluun verrattuna.

Kataja aloitti ottelun heti räväkästi viemällä avausneljänneksen 10 pisteellä ja johtaen ottelua parhaimmillaan 20 pisteellä.

– Karhu pääsi yllättämään meidät ensimmäisessä pelissä housut kintuissa, mutta ei päässyt toistamiseen. Olimme heti alusta skarppina ja meidän viisikkomme löysi hyvän alkurytmin peliin. Keitä penkiltä tulikin, niin se oli helppo siihen päästä mukaan, Virtanen analysoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

Virtanen oli yksi Katajan ratkaisijoista, kun hän upotti kovia heittoja sisään ja seitsemästä kolmosen yrityksestä viisi upposi sukkaan.

– Heittopeli parani huomattavasti ensimmäiseen peliin verrattuna ja toki saimme parempia paikkojakin luotua. Pallonliike oli parempaa kuin ensimmäisessä pelissä. Hyökkääminen oli energisemmän näköistä, vaikka tuli taas sellaisia jaksoja, että se meni sellaiseksi puuroksi. Niin hyviä joukkueita vastaan käy, Virtanen mietti.

Myös ensimmäisessä ottelussa jyllänneet Karhun Devonne Giles ja Greg Mangano pysyivät paremmin aisoissa.

– Meidän isoille möröille oli varmaan sanottu ensimmäisen pelin jälkeen, että annettiin liian helpolla asemaa näille Gilesille ja Manganolle ja nyt he tekivät mielestäni parempaa työtä sen kanssa, Virtanen kiitteli.