KTP on sillassa, kun se lähtee kolmanteen välieräotteluun 0-2 tappioasemasta. Tämän kauden KTP on osoittanut kaiken olevan mahdollista ja nyt on paikka tehdä lisää historiaa. Anton Mirolybov tietää tarkkaan, mitä asioita joukkueen pitää parantaa.

Pudotuspelien historiassa on noustu 0-2 –tappioasemasta jatkoon ainoastaan kolme kertaa. KTP ei ole siihen koskaan pystynyt, joskin viime kauden välierissä se oli lähellä. Tuolloin KTP nousi Pyrintöä vastaan tasoihin, mutta taipui viidennessä ottelussa. Tämän kauden KTP on jo osoittanut pystyvänsä ihmetekoihin.

– Historiaa on jo tehty tällä kaudella, joten eiköhän tehdä lisää, päävalmentaja Anton Mirolybov toteaa viitaten KTP:n ensimmäiseen runkosarjavoittoon 21 vuoteen.

KTP on hävinnyt molemmat ottelut huonoihin ensimmäisiin puoliaikoihin, joskin toisen ottelun hurja nousu nosti KTP:n hetkellisesti jopa johtoon. Syyt heikkoihin avausjaksoihin on Mirolybovilla tarkasti tiedossa.

– Levypallot, transition -puolustus ja hyökkäyspään ratkaisut, ”Ponttis” listaa KTP:n sivuilla.

Hyökkäyspään ratkaisuissa KTP:n paras ase on ollut antaa pallo Brandon Jeffersonille ja katsella mitä tapahtuu. KTP on kuitenkin osoittanut kauden mittaan pystyvänsä paljon parempaankin ja samoilla linjoilla on myös Mirolybov.

– Bisons pelaa hienosti, mutta mielestäni me pystymme nostamaan tasoamme vielä lisää.

Mirolybov on käyttänyt molemmissa otteluissa paikkapuolustusta ja monia sen variaatioita. KTP on vaihtanut puolustusmuotoa lennosta ja Bisons on joutunut jatkuvasti miettimään onko vastassa mies, paikka vai niiden sekoitus. Puolustusmuodon vaihtelu, ja varsinkin paikkapuolustus, on toiminut erinomaisesti. Joko sitä nähdään tiistaina jo ensimmäisellä puoliajalla?

– Tässä vaiheessa on parempi olla paljastamatta taktisia juttuja, Mirolybov toteaa.

KTP:lla ei ole mitään hävittävää. Nyt pitää saada hurmos päälle ja fokus oikeisiin asioihin. Joukkueen sisällä usko on edelleen sataprosenttinen.

– Siitä ei ole kysymystäkään, Mirolybov vahvistaa.