Dwyane Wade ja Miami Heatin liitto saattaa katketa tänä kesänä, jos osapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen sopimuksesta.

Wadella on vielä ensi kaudeksi sopimus, jolla hän tienaisi noin 16,1 miljoonaa dollaria. Hänellä on kuitenkin myös mahdollisuus siirtyä vapaaksi agentiksi. Viime kaudella Wade alensi palkkaansa reilusti, sillä hän oli alun perin kahden vuoden ja 41 miljoonan dollarin sopimuksella, mutta laski palkkaansa, jotta rahaa riittäisi LeBron Jamesin pitämiseksi seurassa. Kun kävikin niin, ettei James jatkanut Miamissa, niin Wade huomasi ajautuneensa omasta mielestään pienoiseen palkkakuoppaan. Waden tilannetta vaikeuttaa myös Goran Dragic, jolle Miami on halukas tarjoamaan rahakasta paperia. Se saattaa syödä Waden palkasta osan.

33-vuotias Wade on pelannut koko 12-vuotisen uransa Miamissa ja haluaisi kolmivuotisen rahakkaan sopimuksen, jonka jälkeen hän mahdollisesti lopettaisi uransa. Miami ei ole tällä hetkellä siihen vielä valmis suostumaan ja yhdysvaltalaislähteiden mukaan osapuolet ovat varsin kaukana toisistaan. Waden täytyy ilmoittaa kesäkuun loppuun mennessä jääkö hän, vai lähteekö hän kokeilemaan vapaana agenttina tarjontaansa.