Derrick Crayton jatkaa Korikobrien valmentajana 1+1-sopimuksella. Hänen apunaan toimii Ville Turja.

Crayton on ollut Kobrien organisaatiossa koko sen ajan, kun Kobrat on pelannut Korisliigassa. Ensimmäisellä ja viime kaudella Crayton toimi apuvalmentajana, mutta kaudella 13-14 hän toimi 30:n ottelun ajan päävalmentajana.

Crayton on valmentajaurallaan Suomessa luotsannut Äänekosken Huimaa ja FoKoPoa I-divisioonassa. Ulkomailla hän on valmentanut seurajoukkuetta Palestiinassa, jossa hän toimi myös Palestiinan maajoukkuevalmentajana.

Valmentajauransa Crayton aloitti nimenomaan Lapualta, jossa toimi pelaajavalmentajana kaudella 2006-2007.

– Viime kausi oli vaikea useista loukkaantumisista johtuen, mutta lopulta kausi päättyi hienosti palasten loksahdeltua paikalleen. Pyrimme pitämään joukkueen rungon koossa, joka

helpottaisi todella paljon kauteen lähtemistä, Crayton toteaa Kobrien sivuilla.

Kobrien oma kasvatti Ville Turja jatkaa joukkueen pelaajavalmentajana. Turja on toiminut Kobrien valmennusringissä jo seitsemän vuoden ajan. Päävalmentajana hän luotsasi Kobrat divarifinaaliin asti.

– Tuleva kausi tulee varmasti olemaan hyvin erilainen, koska nyt pelataan 10 joukkueen sarja ja ilmeisesti kaikilla joukkueilla tulee olemaan runsaasti enemmän ulkomaalaispelaajia. Viime kaudella vaikeuksien jälkeen Nenad (Stefanovic) ja Derrick saivat lopulta palaset kokoon ja loppukausi oli meiltä hyvää pelaamista, Turja toteaa.