Susijengi on leireillyt intensiivisesti viime viikot ennen syksyn EM-kisoja. Leiriryhmässä on mukana uusia kasvoja, kun muun muassa Hanno Möttölän ja Teemu Rannikon väistyttyä mukaan on nostettu nuoria lupauksia, jotka ovat jo keränneet kannuksiaan Korisliigan lisäksi HBA-pelaajahautomosta sekä Yhdysvaltojen yliopistoliigasta. Joukkueen 28-vuotias heittävä takamies Mikko Koivisto on ottanut tulokkaat ilolla vastaan.

– On hauska nähdä näitä nuoria jätkiä. Vaikka en ole se kaikkein vanhin, niin olen tietoisesti ottanut sen roolin, että olen vähän enemmän äänessä ja koitan jakaa tietouttani nuoremmilleni, Koivisto sanoo Koripalloliiton tiedotteessa.

Nuorukaisten lisäksi joukkueen mukana on yksi kokeneempi tulokas. 31-vuotias Jamar Wilson sai keväällä Suomen kansalaisuuden ja on täten joukkueen käytettävissä Susijengin mukana kesäisin omatoimisesti harjoitellut Wilson on vakuuttanut ainakin Koiviston taidoillaan.

– Wilsonin ”Jammu” on aivan erinomainen lisä tähän joukkueeseen. Vaikka hän on sinänsä uusi pelaaja, niin hän on tuttu melkein kaikille enemmän tai vähemmän. Loistavana persoonana kentällä ja sen ulkopuolella hän sopii porukkaan. Kentälle ”Jammu” tuo uusia ulottuvuuksia, koska hän pelaa aggressiivisesti ja on taitava tekemään koreja, Koivisto kehuu.