Susijengin debytantti Jamar Wilson oli yksi Suomen onnistujista, kun Suomi hävisi sunnuntaina Ukrainalle. Wilson oli Suomen paras pistemies 17 pisteellä, mutta löytää vielä parannettavaa.

Suomella oli voiton avaimet käsissään vahvan ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta Ukraina nousi toisella puoliajalla rinnalle ja ohi.

– Aloitimme pelin hyvin. Tulimme hyvällä energialla ja puolustimme hyvin. Toisella puoliajalla he pääsivät vauhtiin ja me yritimme löytää itseämme ja päästä samalle tasolle kuin ensimmäisellä puoliajalla, Wilson kertasi ottelua SuomiKoris-sivustolle.

Keväällä Suomen kansalaisuuden saanut Wilson on ensimmäistä kertaa Susijengin mukana virallisessa roolissa. Hän myöntää, että eopeutuminen on ottanut aikansa, mutta samalla hän on nauttinut ajasta maajoukkueen kanssa.

– Yritän löytää vielä itseäni ja totuttautuminen on ollut odotettua vaikeampaa. Kaikki ketä vastaan olemme pelanneet, ovat pelanneet ennen maajoukkueessa ja minulle tämä on vielä hyvin uutta, mutta erittäin hieno tilanne, Wilson kertoi.

Salttu Forsström, Koper