Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kolme ottelua. Jännittävissä kamppailuissa voittoihin ylsivät Kouvot, Karhu ja Kobrat.

Suurin mielenkiinto kohdistui Seagullsin ja Kouvojen otteluun, kun sarjan kärkikaksikko iski yhteen. Kouvot katkaisi kahden pelin orastavan tappioputkensa ja myös Seagullsin voittoputken 85-81 (37-41)-voitolla. Seagulls aloitti ottelun vahvasti ja hallitsi peliä ensimmäiset reilut 20 minuuttia, mutta kolmannella Kouvot oli vahva ja vei sen nimiinsä 31-18. Kotijoukkue nousi kuitenkin päätösneljänneksellä takaisin peliin mukaan ja nousi rinnalle ja ohi. Viimeiselle minuutille mentiin Kouvojen pisteen johdossa ja kouvolalaisten hermo piti vapariviivalla ja näin se kuittasi komean voiton. Kouvojen paras pistemies oli Thomas Gipson 23 pinnalla, Tuomas Hirvonen heitti hienosti 18, Ville Kaunisto 13 ja DJ Richardson 11. Seagullsilta Jason Conley ja James Sinclair tilastoivat 22 pinnaa, Terrence Watson 14 ja Timo Heinonen 12.

Karhun kotisaldo pysyi puhtaana, kun se kukisti jännittävien hetkien jälkeen Bisonsin 74-73 (42-29). Karhu repäisi pienoisen johtoaseman toisella neljänneksellä eikä Bisons saanut kunnollista kiriä käyntiin kuin vasta päätösneljänneksellä. Parhaimmillaan Karhun johto oli 16 pinnaa, mutta Bisons kiri eron umpeen ja siirtyi johtoon kolme sekuntia ennen loppua. Karhu tuli vielä kerran, kun Antti Kanervo upotti kolmosen sisään samalla kun summeri soi ja johdatti Karhun näin voittoon.

15 pistettä heittäneen Kanervon lisäksi Karhun sankareihin kuuluivat 18 pinnaa tilastoineet Lawrence Kinnard, 14 pinnaa heittänyt Cade Davis sekä 10 pistettä upottanut Juho Lehtoranta. Bisonsilta Martin Zeno saalisti 21 pinnaa, Paul Hill 15, Ike Udanoh 13 ja Tuukka Kotti 12.

Kobrat kävi hakemassa vieraspisteet Tampereelta 83-77 (37-43)-voitolla. Kobrat aloitti ottelun terävämmin, mutta Pyrintö tuli toiselle neljännekselle vahvasti ja otti etulyönnin. Kobrat kuitenkin pystyi kääntämään pelin itselleen päätösneljänneksellä. Kobrat pisti omat heittonsa sisään viime hetkillä, kun Pyrinnön taas kolisivat raudoissa.

Kobrien ykkösnimi oli Lamont Jones 23 pisteellä ja Damen Bell-Holter heitti 20. Dom Morris kasasi 16 ja Aubrey Conerly 11. Pyrinnön paras pistemies oli Antero Lehto 17 pinnalla ja Damon Williams tilastoi hurjat 11/17. Topias Palmi heitti 13 pinnaa ja Petri Heinonen nosteli 10.

Voitolla Kouvot vankisti asemiaan sarjan kärjessä ja Kobrat sen sijaan nousi pudotuspelirajan yläpuolelle. Karhu paranteli asemiaan keskikastissa.