Lauantaina Kouvoilla on edessään uudet haasteet kun karavaani siirtyy halki eteläisen Suomen aina Loimaalle asti. Luvassa on jälleen kärkipään ottelu kun Kouvot kohtaa sarjataulukossa kolmantena olevan Bisonsin (7/3).

Loimaalaiset ovat voittaneet viidestä kotimatsistaan neljä kun Kouvojen vierassaldo on viisi voittoa kuudesta ottelusta. Tällä kaudella Loimaalta on onnistunut sarjapisteet hakemaan vasta Helsinki Seagulls (63-75) kuluvan kuun puolivälissä.

Kouvot ja Bisons ovat kohdanneet toisensa kertaalleen kun Mansikka-aholla lokakuun puolivälissä käyty ottelu päättyi kotijoukkueen suvereeniin voittoon pistein 113-71 (46-36). Tuon ottelun Kouvot ratkaisi lopullisesti kolmannella jaksolla kun se heitti korisukkaan peräti 41 pistettä loimaalaisten 24 vastaan (87-60).

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen ei anna kuitenkaan edellispelin tuloksen hämätä.

– Bisons on laadukas joukkue. Joka pelipaikalle löytyy 2-3 hyvää pelaajaa. Meidän keskittyminen on omassa puolustuskonseptissa. Meidän pitää saada rajoitettua pallonliikettä, huomioitava transitionpuolustukseen ryhmittäytyminen, palloscreen tilanteiden sekä spacingin tunnistaminen. Hyvin konseptiaan toteuttavaa joukkuetta vastaan pelaaminen paljastaa heikkouksiamme, Lehtonen pohtii Kouvojen sivuilla.