KTP pelasi viimeisen ottelunsa FIBA Europe Cupissa, kun se kohtasi Türk Telekomin. Pelkkiä voittoja Europe Cupissa kerännyt turkkilaisjoukkue ei antanut KTP:lle mahdollisuuksia, vaan otti selvän 97-72 (48-34)-voiton.

KTP oli ottelun alussa aivan jäässä, kun taas Türk Telekom jyräsi vahvasti. Pahimmillaan kotkalaiset olivat tappiolla vajaan seitsemän minuutin kohdalla 2-21, mutta lopussa KTP sai sentään vähän juonesta kiinni ja ensimmäiselle huilille mentiin turkkilaisten 29-13-johdossa.

Toisella neljänneksellä KTP pääsi hieman paremmin peliin mukaan ja hivuttautui kahdeksan pisteen päähän, mutta lopussa Türk Telekom repäisi taas ja tauolle mentiin vieraiden 14 pisteen johdossa.

KTP:n tuli kopista taas vahvasti ja kuroi kolmannen jakson puoliväliin mennessä eron jo kuuteen pisteeseen. Lopussa Türk Telekom nykäisi taas eikä ero kaventunut lopulta kuin pisteellä. Türk Telekom ratkaisi ottelun lopullisesti päätösneljänneksen alussa, kun se repäisi eron heti alussa 20 pisteeseen eikä KTP:stä ollut enää haastajaksi. Lopulta luvut venyivät varsin suuriksi.

KTP:n onnistujiin lukeutuivat Devonne Giles (14/12), Samuel Haanpää (14), Joonas Lehtoranta (10), Alex Herrera (10) sekä Lamb Autrey (10).