Bisons hakee joukkueeseensa täydennystä, kun alkukauden pelannut sentteri Justin Jackson jätti joukkueen ja lähti Puolaan.

Päävalmentaja Greg Gibsonin mukaan joukkueen kiikarissa on yksi pelaaja, jonka kanssa sopimus pyritään saamaan tehtyä.

– Olemme tuomassa uutta pelaajaa joukkueeseen. Toivottavasti asiat ratkeavat lähiaikoina. Tällä hetkellä sen suhteen ei ole vielä lisää kerrottavaa, mutta jo viikonlopun aikana tai ensi viikolla toivottavasti on, Gibson paljastaa SuomiKoris-sivuston haastattelussa.

Bisonsilla oli viime ottelussaan hieman sentterivajetta, kun Tuukka Kotti oli sivussa sairastumisen takia, mutta Ike Udanoh paikkasi erinomaisesti 30 pisteellä ja 15 levypallolla.

– Tärkein asia on, että tarvitsemme kroppia kentälle suojelemaan pelaajia.

Bisonsin pelaajatilanne on muuten varsin hyvä. Ville Mäkäläinen palasi kentille loppuvuodesta ja edellispelissä Ilari Seppälä teki paluun pienen tauon jälkeen.

– Oli erittäin tärkeä saada Ilari mukaan. Näin saamme yhden tärkeän miehen lisää rotaatioon ja hän pelasi erittäin hyvin.

Pelaajia Bisons tarvitseekin, sillä edessä on tiukka rupeama, kun loimaalaisilla on viisi peliä kahdeksaan otteluun.

– On pääasia, että pelaajat pysyvät terveinä. Nuoret pelaajat ovat saaneet myös vastuuta ja saa nähdä miten jatkossa menee. Meillä on kuitenkin viisi ottelua kahdeksaan päivään, joten kaikkia tarvitaan, Gibson muistuttaa.

Seuraavaksi Bisons kohtaa kotonaan Karhun lauantaina.

Salttu Forsström