Seagulls joutui taipumaan pronssipelissä niukasti BC Nokialle 66-69 kotikentällään. Päävalmentaja Mikko Larkas harmitteli, ettei oma joukkue saanut kaikkea irti ottelussa.

Larkas antoi ottelun jälkeen tunnustusta BC Nokialle.

– Onneksi olkoon Coach Vidin ja BC Nokia. Hieno kausi heiltä kaikin puolin, kasi tiputti ykkösen ja tulee tänne voittamaan meidät kotisalissa, missä tähän mennessä olimme pudotuspeleissä voittamattomia. Kova suoritus, siitä hatunnosto, Larkas totesi Korisliigan sivujen mukaan.

Larkas jäi kaipaamaan omiltaan ottelussa parempaa.

– En tiedä mikä oli tänään, ei vaan kone lähtenyt käyntiin. Annoimme paljon etumatkaa ja sitten vasta aloimme pelaamaan. Sitten lopussa päästiin summerin jälkeen ainakin aika lähelle. Parempi joukkue voitti tänään. Heitimme aika paljon ohi ja oli hankalaa jotenkin. Ehkä kolmen pisteen edestä nämä tappiot menevät valmentajille. Ehkä sen olisi jostain pystynyt nitistämään, tällä kertaa ei.

Seagulls pelasi kuitenkin komean kauden ja Larkas kiittelikin niin pelaajia kuin taustaa hyvästä kaudesta.

– Ihan älyttömän iso kiitos joukkueelleni, mahtavia jätkiä. Ikinä ei olla katsottu taaksepäin vaan menty eteenpäin. Kiitos staffi, ilman heitä ei olisi ollut pudotuspelirunia eikä koko kautta. Sanoin jätkille tämän kopissakin, että vaikka ei saatu mitään kotiin vietävää, mutta ollaan kuitenkin voitettu jotain – mahtava faniryhmä. Kiitos siitä. Iso kiitos faneille ja iso kiitos jätkille. Tästä hommat jatkuu jossain vaiheessa, Larkas päätti.