LeBron James kohautti taannoin, kun hän paljasti jättimäisen pitsatilauksensa Internetissä. Nyt hän on avannut salaisuuksien verhoa siitä millainen hänen ruokavalionsa on kauden aikana.

James kertoo avoimesti ruokailutottumuksistaan Business Insiderin haastattelussa. NBA-finaalien MVP ei roskaruualla mässäile, vaan ylläpitää terveellistä elämäntapaa.

– Ennen kilpailuja yleensä kananrintaa ja ehkä vähän pastaa. Hiilihydraatit auttavat, sillä aiot pelata paljon minuuttia. Mutta salaatti ja vähän vihanneksia riittää minulle myös hyvin. Ennen peliä saatan juoda proteiinipirtelön ja vähän hedelmiä ja sitten olen valmis. Mitä tulee piirakoihin tai pitsaan sekä voileipiin ja ranskalaisiin, en pysty. Niitä ehkä pelin jälkeen. Ennen peliä en voi syödä niitä, James kertoo.

Harjoittelustaan James kertoo harjoittelevansa pre-seasonilla viidesti viikossa ja kauden alkaessa joka päivä. Hän tykkää myös hieman vaihdella harjoitusrutiinejaan.

– Joskus jään kotiin ja harjoittelen. Joskus menen tunnille. Olen ollut muun muassa VersaClimber- tai spinning-tunneilla. Teen myös pilatesta. Se riippuu paljon siitä mitä tunnen.

– Kauden aikana pelaamme koripalloa joka päivä ja treenaamme kroppaamme joka päivä. Silloin minulla ei ole mahdollisuuksia osallistua tunneille niin usein, sillä matkustamme paljon. Silloin harjoittelurutiinini ovat aika samanlaisia. Se on yleensä seitsemän päivää viikossa, koska pelaamme viikonloppuisin, James paljastaa.