Karhu (6 voittoa/6 tappiota) matkustaa keskiviikkona Kotkaan, jossa se kohtaa perinteikkään KTP:n (3/9).

Karhulla on alla vierastappio Salosta, eikä karhulauma ole voittanut tällä kaudella kuin kerran vieraissa. KTP hävisi sunnuntaina Joensuussa, joten sen palautumisaika keskiviikolle on päivää lyhyempi. KTP:n vierassaldo on samansuuntainen Karhun kanssa (1/6), mutta kotisalissa KTP on pelannut vasta viisi peliä ja voittanut niistä kaksi.

Karhu ja KTP ovat iskeneet jo yhteen tällä kaudella. Lokakuun puolivälissä Karhu oli vahvempi kotonaan numeroin 88–66.

Karhu hävisi lauantaina Salossa huonolla pelillä. Joukkue sortui turhiin menetyksiin ja tyytyi kaukoheittoihin, jotka eivät osuneet kehuttavalla tarkkuudella. Tuore vahvistus Tate Unruh pussitti lauantaina 16 pistettä, mutta kuten coach Toiviainen sanoi, puolustuspelissä annettiin sitten tasoitusta. Toivottavasti uusi mies on saatu mukaan myös puolustuskuvioihin.

– Molemmilla joukkueilla on tullut muutoksia kokoonpanoon viime viikolla. Tästä syystä on varmasti palattu perusasioihin, ja se joukkue, joka pystyy toteuttamaan omaa pelitapaansa paremmin ja ennen kaikkea sujuvammin, on vahvoilla illan ottelussa, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen pohtii ottelun ennakkoasetelmia seuran sivuilla.