Petteri Koposen Barcelona kärsi niukan tappion turkkilaiselle Anadolu Efesille vieraskentällä. Efes vei ottelusta jännittävien vaiheiden jälkeen 72-68 (36-28)-voiton.

Barcelona oli suurimman osan pelistä takaa-ajajana, mutta nousi kahden pisteen johtoon, kun Koposen riiston jälkeen Tyrese Rice (22) upotti kolmosen sisään 46 sekuntia ennen loppua. Anadolu Efes tuli tasoihin Bryant Dunstonin punnerrettua korin ja sai siitä vielä vapaaheiton kaupan päälle 15 sekuntia ennen päätöstä. Bonusheitto ei mennyt, mutta Jayson Granger tippasi irtopallon sisään nostaen kotijoukkueen kahden pisteen johtoon. Rice yritti seuraavasta hyökkäyksestä kolmosta, kun pelikellossa oli jäljellä muutama sekunti, mutta se kolahti rautoihin ja Derrick Brown pääsi vapaaheittoviivalta sinetöimään Anadolu Efesin voiton.

Koponen pelasi ottelussa 20 minuuttia ja heitti kuusi pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kolme korisyöttöä ja riisti pallon kolmasti. Barcelonalle tappio oli kuudessa yhdessätoista pelissä. Se on nyt sarjassa kymmenentenä.

Ottelutilastot