Pari edelliskesää Susijengistä taukoa pitänyt Teemu Rannikko raottaa ovea mahdolliselle paluulle maajoukkuetehtäviin Ylen sivuilla. Rannikko ei ole sulkenut pois mahdollisuutta palata takaisin maajoukkueeseen EM-kisoihin.

Jälleen erinomaista kautta Korisliigassa ja Mestarien liigassa pelaava Rannikko on jättänyt pari edelliskesää väliin. Hän oli mukana vuoden 2014 MM-kisoissa, muttei ole sen jälkeen pukenut maajoukkuepaitaa ylleen. Hän ei ole kuitenkaan virallisesti ilmoittanut lopettavansa maajoukkueuraansa.

– Siitä on aika pitkä aika, kun olen ollut Susijengissä mukana. Todellisuus on se, että joukkueessa on aika kovia jätkiä. Yksi asia on se, mahtuuko joukkueeseen. Valmennuksen kanssa pitää keskustella onko minulla mitään käyttöä. Terveystilanne pitää katsoa. Kaikki on vielä auki, Rannikko toteaa arvoituksellisesti Ylen haastattelussa.

Hän pitää kuitenkin mahdollisena, että hänet nähdään joukkueen mukana.

– On se mahdollista, mutta voi olla myös, että olen jossain muissa hommissa kisoissa. Toivottavasti Katajalla on mahtava kausi ja sen jälkeen mietitään näitä asioita.