Golden Staten Draymond Green teki historiaa viime yönä ollen ensimmäinen tripla-tuplaan yltänyt pelaaja, joka ei tehnyt kaksinumeroisia pistemääriä. Miamin upea voittoputki sai sen sijaan jatkoa ja Brooklyn surkea tappioputki ei näytä loppuvan.

Green tilastoi 12 levypalloa, 10 syöttöä ja 10 riistoa, kun Golden State voitti Memphisin vieraissa. Lisäksi hän torjui vastustajan heiton viidesti. Hän oli ensimmäinen pelaaja, joka merkkautti tripla-tuplan ilman kaksinumeroisia pisteitä ja ainoastaan toinen peluri, joka on tehnyt tripla-tuplan riistojen kera. NBA:n yhden ottelun riistoennätys on 11, joten Green kävi lähellä sitäkin. Greenin vastatessa puolustuspään tehtävistä, Klay Thompson piti heittoklinikkaa toisessa päässä tilastoimalla 36 pistettä.

Päinvastaisissa putkissa olevat Brooklyn ja Miami kohtasivat toisensa ja molempien matka jatkui ottelun jälkeen samaan suuntaan, kun Miami otti jo 13. peräkkäisen voittonsa ja Brooklynille tappio oli sen sijaan 12. perätysten. Brooklynin pieni valonpilkahdus oli 30 pistettä heittänyt Brook Lopez.

Yön tehokkain pistenikkari oli New Orleansin Anthony Davis, joka nakutti 42 pistettä joukkueen voittaessa Minnesotan. Minnesotan Karl-Anthony Towns oli niin ikään vireessä heittämällä peräti 36 pistettä. Giannis Antetokounmpon 41 pistettä eivät riittäneet Milwaukeelle, kun Lakers haki pisteet. Denverin Nikola Jokic heitti ennätyspisteensä 40, kun Denver haki voiton New Yorkista. Carmelo Anthonyn 33 pistettä olivat laiha lohtu kotijoukkueelle.

Kawhi Leonard johdatti 32 pisteellään San Antonion vierasvoittoon Detroitista eikä Paul Georgen 31 pisteet riittäneet Indianalle Washingtonia vastaan. Sacramento voitti niukasti Atlantan ja Phoenix oli selvästi Chicagoa edellä.

Katso viime yön komeimmat donkit ja hienoimmat pelit yläpuolen videosta.

NBA:n viime yön tulokset:
Brooklyn-Miami 99-108
New York-Denver 123-131
Detroit-San Antonio 92-103
Milwaukee-Lakers 114-122
Memphis-Golden State 107-122
Minnesota-New Orleans 106-122
Washington-Indiana 112-107
Sacramento-Atlanta 108-107
Phoenix-Chicago 115-97