BC Nokia tarjosi aikamoista koripalloherkkua kotiyleisölleen Nokian Palloiluhallilla, kun Näädät kaatoivat jatkoajan jälkeen Korisliigan jaetulla kärkisijalla olevan Salon Vilppaan 98-97 (40-38, 83-83).

Nokia nousi kahdesti pahasta raosta, kun ensin varsinaisen peliajan lopulla Isaiah Wilkerson toi nokialaiset tasoihin neljän pisteen pelillä noin 15 sekuntia ennen loppua ja jatkoajalla Javier Duren naulasi kolme vapaaheittoa sisään pari sekuntia ennen loppua nostaen nokialaiset pisteen edelle Vilpasta.

– Tulimme hyvin peliin ja olimme valmistautuneet hyvin. Meillä oli eilen treeneissä oikein keskittynyt ilmapiiri ja näytti siltä, että olemme valmiita pelaamaan. Salon aikalisän jälkeen meillä pysähtyi hyökkäyspään flow ja korinteko oli todella vaikeata neljännellä neljännekselle asti. Neljännellä tuli sitten kotiyleisön tunnelman tuoma adrenaliini peliin ja kaivoimme itsemme kuopasta takaisin. Jatkoajalla oli puolin ja toisin kaikenlaista tapahtumaa, mikä johti siihen, että loppu oli sellainen, että sitä ei varmasti mistään pelikirjasta löydy. Hieno voitto ja mahtava kotiyleisö. Kiitokset vain kaikille, jotka olivat kannustamassa, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi seuran sivuilla.