Keskiviikkona 22.3. Nokian Palloiluhallissa nähdään Korisliigan runkosarjan viimeinen Pirkanmaan paikalliskamppailu, kun BC Nokian vieraaksi saapuu Tampereen Pyrintö kello 18:30.

Runkosarjan viimeiseen Pirkanmaan paikalliskamppailuun astellaan sikäli mielenkiintoisista asemista, että jo nyt on varmaa, että ensimmäistä kertaa BC Nokian seurahistoriassa Näädät päättävät runkosarjansa korkeammille sijalukemille kuin Pyrintö. Nokian (15 voittoa, 18 tappiota) pelatessa vielä sijoituksesta Kobrien (15/18) ja Kouvojen (14/19), Pyrinnön panoksena on pudotuspelipaikka.

– Paikalliskamppailuun ei erikseen tarvitse motivaatiota etsiä. Pyrinnöllä alla hyvä voitto Kotkasta ja meillä taka-askel Kouvolasta, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi nokialaisten sivuilla.

Pyrinnön herrat tällä kaudella ovat olleet järkälemäinen J’Nathan Bullock (16,2 pistettä/7,7 levypalloa), joka on fyysistaidollisella kombollaan vaikea pysäytettävä, sekä monipuolisesti skoraava ja puolustuspeliään alati kehittävä Topias Palmi (13,5/3,1). Unohtaa ei voi myöskään takamieskonkareita Ricky Minardia (13,8/5,8/4,1 syöttöä) ja Antero Lehtoa (11,8/2,0/3,8), sisäpelaajia Tyrone Nelsonia (10,0/7,0) ja Petri Heinosta (5,5/4,0), rakkikoira Ville Pekkolaa (1,8/1,6) ja Joonas Cavénia (5,0/2,9).

– Bullock on yksi sarjan haastavimmista match-upeista ja tulivoimaa löytyy Lehdon, Palmin ja kumppaneiden muodossa. Varmasti kiihkeä ja intensiivinen kamppailu luvassa, ja siten parasta mahdollista valmistautumista playoffeihin.