BC Nokia hävisi selkein numeroin Lapualla Kobrille runkosarjan viimeisessä vierasottelussa 110-65 (53-27).

Ensimmäisistä minuuteista lähtien kotijoukkue Kobrat oli kuskin paikalla ja veti eron 26 pisteeseen puoliajalle. Nokialle jäi vähän selitettävää, kun Kobrat tykitti vielä kaiken lisäksi kolmannen neljänneksen 30-16 ja meni menojaan murskavoittoon.

– Oli aika surullista meiltä, mutta tällaista tämä on välillä, Näätien kapteeni Henri Hirvikoski kiteytti nokialaisten sivuilla.

– Ei tässä voitosta tällä yrityksellä olisi pelattu, mutta Kobrilla myös alkoi mennä kaikki yhdessä vaiheessa ja ero kasvoi ihan järkyttäväksi, päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi ottelun jälkeen.

Kobrat vei ottelun yksinkertaisesti sen jokaisella saralla. Kakkoset 23/38 (61%), kolmoset 17/31 (55%), levypallot 43-30 ja lapualaiset jakoivat palloa peräti 25 syötön arvoisesti.

– Ei tässä kauheasti pysty purkamaan pelin taktisia asioita, kun selkään tulee pelin jokaisella osa-alueella. Siellä on vastustajalla kaksi pelaajaa, joilla on pisteitä enemmän kuin minuutteja, eikä tuollaista 24 minuuttia Dom Morrisin +46 myöskään nähnyt ihan hetkeen.

– Me ei annettu kaikkeamme, me aloimme osoittamaan sormella kaveria ja niin edespäin. Todella luokaton esitys ja kun vastustajalle osuu pöljäpäivä, niin se näyttää juuri tuolta. Ei jäänyt jälkipolville paljon kerrottavaa.