Vilpas (27-8) hakee kahdeksatta peräkkäistä voittoaan, kun se kohtaa kello 18:30 viime vuoden puolivälierävastustajansa Kouvolan Kouvot (16-19).

Salolaisten kannalta panosta ei enää ole, sillä historiallinen runkosarjan piikkipaikka varmistui jo lauantaina Seagulls-voitolla. Kouvojen kannalta ottelulla on vielä merkitystä. Mikäli Kouvot voittaa, sillä on mahdollisuus nousta Kobrien ohi viidennelle sijalle. Viitospaikalla oleva Kobrat kohtaa viimeisessä kotipelissään Kauhajoen Karhun. Mikäli Kobrat voittaa keskiviikkona, puolivälierissä nähdään taatusti kuumat Pohjanmaan paikallisväännöt.

Vilpas saa siis lähteä päätöspeliinsä ilman paineita ja se on joukkueelle aivan uusi kokemus. Juwan Staten on saanut pieniä osumia viime peleissään ja miehen huilaaminen keskiviikkona on todennäköistä.

– Kouvot taistelee vielä viidennestä sijasta, joten he tulevat varmasti kovaa päälle. Meillä ei ole enää ottelussa panosta, mutta haluamme pelata hyvän ottelun kotiyleisömme edessä, pohtii päävalmentaja Joonas Iisalo seuran tiedotteessa.