BC Nokia päätti runkosarjansa voittoon, kun Näädät voitti tulevan pudotuspeliparinsa Kataja Basketin kotikentällään 84-65 (44-32).

Aikalisä ei Näätiä pysäyttänyt, kun Barrett pisti kroppansa likoon kalastaen hyökkääjänvirheen, Papa Dia rouhi seitsemän peräkkäistä pistettä ja Harjula heitti vielä yhden kolmosen kaupan päälle. Näädät veivät kolmannen kympin 26-16, eikä Kataja noussut enää voittotaisteluun.

– Pyrintö-pelin viimeiset 15 minuuttia ja yksi Lapuan keikka oli 55 minuuttia todella huonoa koripalloa, joten sen takia halusimme pelata tänään hyvällä ilmeellä. Aika vähän tuli taktisia juttuja kummallakaan, kyllä siinä aika paljon säästeltiin ja pelattiin peruskuvioita läpi pelin. Meille oli tärkeämpää asenne ja ilme, ja se löytyi mielestäni tänään, Näädät-luotsi Ville Tuominen kommentoi seuran sivuilla.

– Hieno, että Joni (Harjula) onnistui viimeisessä pelissään noin hyvin, mahtava nähdä Waltteri Mäkelän pelaavan kymmenen minuuttia, ja veikkaan, että Antti Ahonen -fanclub alkaa kasvaa tästä eteenpäin.