Korisliigan välierät pääsivät vauhtiin torstaina. Karhu matkasi Saloon, jossa runkosarjan voittanut Vilpas isännöin karhulaumaa. Kentällä nähtiin yksi taistelu ja katsomossa toinen. Mainetta niittänyt Vilpas Ultras oli maineensa veroinen ja piti hyvää tunnelmaa yllä läpi ottelun.

Ottelussa nähtiin mielenkiintoinen episodi, kun Karhun DeVaugh Washington sai ottelussa kaksi teknistä virhettä ja lensi suihkuun. Se asetti haasteita erityisesti Karhun peluutukseen.

– Washingtonin ulosajo nosti Juhon (Lehtoranta) peliminuutit ylös, ja kun Samuli (Vantttaja) oli vielä flunssassa, niin tiukkaa teki rotaation kanssa. Muuten en halua tilanteesta kommentoida, mutta enpä ole edes minityttöjen pelissä nähnyt, että kun heittää tuomarille pallon, niin saa tekun, Toiviainen pohti Karhun sivuilla.

Toiviaisen mukaan ratkaisu nähtiin kuitenkin pelikentän puolella.

– Vilpas oli ekalla jaksolla, siinä kohtaa kun peliä ratkottiin, parempi liikkumaan. Meiltä puuttui pallon liikettä ja meidän pitää pystyä pitämään niistä asioista kiinni, mistä yhdessä sovitaan, Toiviainen painotti.