Koripalloliiton ylimääräinen liittokokous pidettiin lauantaina. Kokouksessa käsiteltiin asialistalla olleet asiat ja suunnattiin katseita tulevaan.

Liittokokouksessa Koripalloliiton puheenjohtaja Antti Zitting kävi läpi hallituksen selvitystä Koripalloliiton strategiatyön nykyvaiheesta ja etenemisestä.

Lisäksi asialistalla oli hallituksen selvitys Koripalloliiton hallinnon kehitystarpeesta ja suunnitelmista muuttuvissa olosuhteissa toiminnan kasvaessa. Asian esitteli Koripalloliiton toimitusjohtaja Jari Tourunen.

Kokouksen asialistan kolmantena kohtana Tourunen kävi läpi yksityiskohtaisesti, mistä kevään yt-neuvotteluissa oli kyse ja miten se esiteltiin hallitukselle. Kenttätoimintoja tullaan järjestelemään uudestaan, mutta kolmen kenttäpäällikön malli pysyy ennallaan. Uudelleenjärjestelyistä saatava säästö ohjataan täysimääräisesti seurojen tukemiseen ja kehittämiseen.

– Kokous käytiin hyvässä hengessä ja asioita oli mahdollista käydä yksityiskohtaisesti läpi. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ja liittokokous suuntasi toimintaa kohti tulevaisuutta, korostaen kuluvan toimintavuoden tärkeyttä, Zitting viittasi EM-kotikisojen huipentamaan korisvuoteen Koripalloliiton sivuilla.