Susijengin harjoituksissa on nähty yllättävä vieras, kun viime kaudella Korisliigan finaalien parhaaksi pelaajaksi valittu Teemu Rannikko on juossut Kisakalliossa yhdessä maajoukkueen kanssa.

Eezy Basket –katukoristurnauksen kummina toimivan Petteri Koposen ollessa loukkaantuneena, on Rannikko ollut harjoituksissa paikkaamassa takamiesvajetta. Rannikon nimi puuttui alun perin 18 pelaajan EM-ehdokasryhmästä.

– Siinä taisi käydä niin, että kun Teemu maanantaina lähti autolla Saloon harjoituksiin, niin jäikin Salo välistä ja hän ajoi tänne koripallon kehtoon Susijengin treeneihin. Meillä oli yhdet ylimääräiset harjoituskamat täällä ja ajateltiin, että kyllä meille aina entinen susipelaaja harjoittelemaan mahtuu, maajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann heitti Yle Urheilun sivuilla.

Tällä hetkellä Rannikko on mukana vain tämän viikon eikä jatko ole vielä varmaa.

– Tällä viikolla hänestä on ollut hyvin paljon apua, varsinkin kun meillä oli alkuviikosta Sasu (Salin) ja Koivisto (Mikko Koivisto) pienten vaivojen takia poissa. He tulivat vasta tänään ensimmäistä kertaa mukaan harjoittelemaan, Dettmann kertoi.

– Kyllä Teemu täytti paikkansa.

Dettmann ei ota kantaa Rannikon mahdolliseen osallistumiseen EM-kilpailuihin.

– Nyt mennään asioiden edelle. Kisat alkavat vasta elokuun lopussa ja nyt mennään heinäkuussa, Dettmann muistutti.