Edellisen kerran perjantaina Pyynikillä kohdanneet Tampereen Pyrintö ja KTP iskevät jälleen yhteen keskiviikkona. Tällä kertaa joukkueet kohtaavat Kotkassa Steveco Areenalla.

Viime viikolla kolme ottelua pelannut Pyrintö on saanut levätä edellisen KTP-kohtaamisen jälkeen. Pyrinnön ja KTP:n kohtaaminen päättyi perjantaina Pyynikillä kotijoukkueen 91-86 (51-41) voittoon ja joukkueiden kauden keskinäiset kohtaamiset ovat ennen keskiviikkoa Pyrinnölle 2-1 (84-82, 93-86, 91-86).

– Perjantain koitos oli tuttu KTP-peli viimeisimmiltä kausilta. Molemmat joukkueet vastasivat vuorotellen toisten runeihin, mutta lopulta pystyimme saamaan muutamilla stopeilla ratkaisevan eron. Pelin intensiteetti ei ollut ihan huipputasoa, eivätkä kumpikaan joukkue pystyneet huippuluokan puolustusesitykseen. Toisaalta puolustus näyttää helposti huonolta, kun kentällä on riittävän taitavia pelaajia, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola analysoi Pyrinnön sivuilla.

Vaikka Pyrintö vei edellisen kohtaamisen nimiinsä, on Poikola löytänyt pelistä vielä parannettavia asioita.

– Nyt on mukava tilanne, kun kohtaamme saman joukkueen toistamiseen. Tämä valmistaa meitä erinomaisesti ensi viikon Baltian liigan pudotuspeleihin. Lähdimme viime matsissa uudella tavalla pelaamaan Sharaud Currya vastaan. Ajoittain se toimi hyvin, mutta muutamia tarkistuksia on videoiden ja muutaman harjoituskerran aikana tarpeen tehdä. Tulemme sekä muuttamaan hieman taktiikkaamme ja pyrimme myös parantamaan tekemisen laatua.

– Perjantain ottelussa KTP oli kiistatta parempi 1-1 -levypallopelaamisessa. Pari kertaa olimme jäljessä rotaation takia, mutta hävittyjä puhtaita mies miestä vastaan tilanteita oli aivan liikaa. Vieraissa emme saa tuollaisia virheitä enää anteeksi. Voittaaksemme Kotkassa on pystyttävä ehdottomasti parantamaan, mutta helpottavaa on se, että pienen viilauksen parannusta on helppo matsista löytää, Poikola päättää.