Oklahoma Cityn Russell Westbrook ylsi harvinaiseen saavutukseen viime yön kierroksella eikä LeBron James pystynyt uusimaan edellisyön ennätyksellistä pisteiltaansa.

Durant kasasi Philadelphiaa vastaan 42 pistettä ja vaikka Durantin pistemäärä jääJamesin edellisillan huippupisteistä, täytyy ottaa huomioon, että Durant pelasi tässä ottelussa ainoastaan kolme neljännestä. Durantin hienon pistemäärän lisäksi Oklahoma Cityn Westbrook merkkautti tripla-tuplan vain 20 minuutissa. Westbrook keräsi 20 minuutissa tehot 13/10/14s ja se on nopein tripla-tupla NBA:ssa lähes 60 vuoteen. Samalla OKC aiheutti Philadelphialle sen 15 peräkkäisen tappion.

Houston katkaisi Miamin kahdeksan ottelun voittoputken voittamalla mestarit kotonaan. James ei ollut aivan yhtä kuumana kuin edellisiltana jolloin hän pussitti 61 pistettä. Tällä kertaa hänen saldonsa oli 22 pistettä ja hän heitti ohi myös tasoitusyrityksen summerin soidessa.

Indiana hävisi kotikentällään yllättäen Golden Statelle ja San Antonio jatkoi vahvoja esityksiään voittamalla Clevelandin. Clippers jyräsi Phoenixin ohi ja Lakers sen sijaan hävisi tällä kertaa New Orleansille.

NBA:n yön tulokset:
Cleveland-San Antonio 101-122
Indiana-Golden State 96-98
Houston-Miami 106-103
Oklahoma City-Philadelphia 125-92
Phoenix-Clippers 96-104
Lakers-New Orleans 125-132