Tuukka Kotti pelasi vahvan ottelun, kun Suomi taipui Turkille torstaina. Kotti nosti Turkille hattua, mutta katsoo päättäväisesti kohti perjantain alkulohkon päätösottelua.

Kotti sai runsaasti vastuuta ottelussa ja täytti paikkansa erinomaisesti kentän molemmissa päissä.

– Ei se yleensä hirveästi lohduta, kun tappio tulee pelissä. Aika kirvelevä homma, mutta ei voi mitään. Tänään oli meiltä paljon parempaa peliä kuin eilen ja menimme eteenpäin. Huomenna otetaan voitto ja painellaan jatkoon, Kotti pohti ottelun jälkeen ja viittasi tulevaan Uusi-Seelanti-otteluun josta voitolla Susijengi voi alkaa pakata laukkujaan Barcelonaan.

Suomi johti ottelua parhaimmillaan jo 17 pisteellä, mutta Turkki aloitti toisella puoliajalla hurjan takaa-ajon ja kuittasi pelin lopulta itselleen.

– Turkki sai meidän peliä kasaan ja alkoi pistää painetta meille ja saivat meille menetyksiä aikaiseksi. Täytyy nostaa heille hattua. He pelasivat tosi suurella sydämellä toisen puoliajan ja kampesivat itsensä takaisin peliin. Heidän toisen puoliajan comebackinsa oli enemmän heidän hyvyyttään kuin meidän huonoutta. Pallo oli meillä ja olisimme voineet voittaa, mutta ei voi mitään. Sen takia tämä koris on niin hieno laji, että kaikkea voi tapahtua aina lopussa, Kotti päätti.

Salttu Forsström